Starters Pakket ! - Lissenberg Graphics & Design

MKB Starterspakket voor de startende ondernemer !

Ons starters pakket voor de startende ondernemer bevat het ontwerp van logo en huisstijl, ontwerp en druk van een visite kaartje en een website in huisstijl, het koppelen en inrichten van sociale media in huisstijl. De prijs voor dit pakket is 795 euro.

Logo & Huisstijl ontwerp

In samenspraak ontwerpen we een logo en bijpassende huisstijl kleuren. U krijgt een voorstel en door gericht aangeven wordt dit een definitief logo voor uw bedrijf.


Website


De website bestaat uit een website die in huisstijl met logo is opgemaakt. De website is zelf te onderhouden middels een beheersysteem. Tekst en foto's zijn makkelijk zelf te plaatsen en te beheren.
De site is browser compatible. Dit wil zeggen dat in alle browsers, zoals Firefox, Internet Explorer, Google Chrome en op alle mobiele apparaten, zoals ipad, iphone en android toestellen de site goed wordt weergegeven. Tevens is de techniek zo ingericht dat deze voldoet aan de laatse standaarden, waardoor de site ook voor zoekmachines goede resultaten levert. Binnen het beheersysteem van uw website kunt u zelf meta tag titels ingeven. Wij zorgen dat u gekoppeld wordt aan Google analytics.

Hosting & Domeinnaam


Het eerst jaar zit ook de hosting en de domeinnaam in het pakket. Daarna betaald u 9,50 per domeinnaam per jaar en 90 euro voor de hosting, helpdesk en het up to date houden van het beheersysteem.


Visitekaartje


Het starterspakket bevat een professioneel visitekaartje met uw logo en weergegeven in uw huisstijl.
U krijgtĀ  dan 500 stuks dubbelzijdig bedrukt in 350 grams papiersoort. De visitekaartjes hebben een lichte glans laag en zijn hoogwaardig afgewerkt.


Follow Lissenberg Graphics & Design